Samen ontwikkelen vanuit passie?

Daar is veerkracht voor nodig!

Stel dat kinderen terug kijken op hun schooltijd als een veilige plek, als de basis voor hun dromen.
Stel dat professionals kunnen lesgeven, begeleiden en ontwikkelen vanuit ontspanning en zelfbewustzijn.
Hoeveel structurele stress kunnen we dan voorkomen en vooral hoeveel passie kunnen we dan creëren?

Om die wereld voor de kinderen te creëren hebben we jóu nu nodig als de professional die vanuit betrokkenheid en passie lesgeeft of begeleidt. Een professional die kan genieten van het leven door veerkracht en passieGoed voorbeeld doet goed volgen.

We bieden daarom onze PASSIE training aan waarmee we jou helpen om met meer ontspanning om te gaan met stress en werkdruk in het onderwijs. Zo kun jij een gepassioneerd rolmodel voor de kinderen zijn. Na het doorlopen van het PASSIE protocol is er de mogelijkheid om je vanuit hier te ontwikkelen als PASSIE coach. Zo kun jij kinderen en volwassenen voorbereiden op het leven vanuit hun talenten, passie en zingeving. Als PASSIE coach help je kinderen en ouders zichzelf te leren kennen, leer je hoe zij hun emoties in kunnen zetten als een wegwijzer naar balans en samenwerking. Je krijgt gedurende een aantal maanden individuele supervisie om het gedachtengoed in de praktijk te integreren en door te geven. Meer info volgt tijdens de PASSIE training.

PASSIE TRAINING

Onze training is gebaseerd op het unieke PASSIE protocol; een krachtig, praktisch toepasbaar stappenplan waarmee je meteen aan de slag kunt en resultaat boekt.

POTENTIE

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten?
Waar loop jij warm voor?

ANGELS

Wat houdt jou tegen om je passie ten volle te laten zien? Herken jouw angels, jouw stress en compensaties van stress.

SYSTEEM

Welk systeem loopt als een rode draad door jouw angels en ervaringen. Waar wil jij vanaf? Waar wil jij naar toe?

STRESS-ONTLADING

Laat de opgebouwde spanning los op
zowel mentaal, emotioneel als fysiek niveau.

IMPLEMENTATIE

Ervaar hoe je nieuwe koers er in de
dagelijkse praktijk uit ziet en wat het jou oplevert.

EXPRESSIE

Laat je zien zoals jij wil zijn en
help anderen datzelfde te doen!

DURF JIJ HET AAN?

Leven vanuit passie vraagt om lef, kwetsbaarheid en betrokkenheid.
Durf jij het aan? Wil jij een voorbeeld zijn voor je kinderen?

Leerkrachten volgen het PASSIE protocol in een 2-daagse training op maat. Deze is gericht op het persoonlijke ontwikkelingsproces van de leerkracht zelf.

Als vervolg op de tweedaagse training is de “PASSIE reis voor kinderen” als lesmateriaal beschikbaar. Kinderen leren hun emoties en passie hierdoor herkennen en verwoorden en oefenen in het loslaten van hun spanning. De PASSIE reis leren gebruiken kost geen extra tijd voor de leerkracht. Wij komen in de klas om de methode, samen met de leerkracht (die zelf het PASSIE protocol doorlopen heeft) uit te voeren. Daarna kan de leerkracht het materiaal opnemen in de dagelijkse rituelen of situationeel inzetten.

PASSIE TRAINING
VOOR VEERKRACHT

De training is inclusief het boek “Van werkstress naar passie”, ondersteuning via de app “Het PASSIE protocol” en daarbij behorend werkmateriaal voor het begeleiden van kinderen. De investering voor dit alles is € 950,-. Voor deze training is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. In dat geval vragen we een eigen bijdrage van €150,-. Via de knop hieronder, kun je de training aanschaffen via het STAP-budget.

Via de app van het PASSIE protocol krijg je tijdens het volgen van de training optimale ondersteuning bij het implementeren van de zes stappen in jouw dagelijkse leven. Daarnaast is de training inclusief het materiaal van De PASSIE reis, om ook jouw kinderen mee te nemen op jouw reis naar veerkracht en passie.

Klaar voor duurzame veerkracht & meer passie? 

LAAT HET ONS WETEN!

Meld je aan via het contactformulier. Wil je eerst meer informatie? Dat kan ook! Stel gerust je vragen en wij beantwoorden deze graag. 

7 + 11 =

Contactgegevens

Van Cleefstraat 6
5911 BG Venlo
06 26092427 (José)
06 38189600 (Heidi)

Data trainingen

Kijk hier voor actuele data

PASSIE Boek

Er is ook een boek geschreven over het PASSIE protocol: