Eerstvolgende kennismakingsworkshop: woensdag 28 juni 2023

IK MELD ME AAN!TRAININGSDATA

ONTMOET HET TEAM

José Lenders

José Lenders

Bedenker en Trainer

José heeft een waardevolle, veelzijdige levens- en werkervaring. Vanuit een langdurig ziekteproces ontwikkelde zij het PASSIE protocol, wat eigenlijk meer een levensstijl is dan een protocol. Zij ademt en leeft deze way of life. José is sinds 1996 actief als zelfstandig counselor, trainer en lichaamsgericht therapeute voor het bedrijfsleven, UWV, de zorgsector en voor ouders. Ze is energiek, open, creatief en vooral iemand met een positieve kijk op mensen en hun keuzes. Haar enthousiasme brengt mensen in beweging. Haar betrokkenheid geeft diepgang aan die beweging.

Heidi Jacobs

Heidi Jacobs

Ontwikkelaar en Trainer

Kinderen verdienen alle kansen om zichzelf en de wereld te ontdekken en iets moois te creëren. Met enthousiasme levert Heidi haar bijdrage aan een rijke en pure ontwikkelomgeving voor kinderen. Daarom helpt zij ouders, leerkrachten en begeleiders in de breedste zin van het woord bij het ontdekken van hun eigen talenten en puurheid. Als wij vol passie in het leven durven staan zijn we een prachtig voorbeeld voor kinderen. In zo’n omgeving kan een kind groeien naar wie die wil en kan zijn. Heidi is als teken- en talentencoach ook verbonden met het PASSIE-protocol.

Lisette Holwerda

Lisette Holwerda

Ontwikkelaar en Trainer-In-Wording

Lisette is begonnen als fysiotherapeut en merkte al snel dat bewegingsleer voor haar het beste werkt in combinatie met 'praten'. Want een mens is zo veel meer dan zijn of haar lichamelijke klacht. Zij heeft zij hoge bergen en diepe dalen bewandeld, en veel ervaring en wijsheid opgedaan op het gebied van emoties. Lisette is creatief en ontwikkelt momenteel haar eigen methode waarbij zij anderen helpt emotioneel gezond te worden en te blijven. Zij volgt haar droom om trainer te worden voor ouders en begeleiders, op weg naar een emotioneel gezonde en passievolle wereld.

Simone Loozen

Simone Loozen

Trainer en Mede-Ontwikkelaar

Simone heeft het geluk al op jonge leeftijd in aanraking te zijn gekomen met het PASSIE-protocol. Ze heeft hierin ervaren wat een vrijheid het geeft om oordeelloos naar het leven en naar anderen te kijken. Daarom gunt zij het iedereen om ditzelfde proces mee te maken, jong of oud. Zij helpt mensen om weer regie over hun leven te krijgen, zonder dat er energie verloren gaat aan stress. Haar open blik en rustige uitstraling zorgen voor vertrouwen. En haar passie om anderen te helpen in hun ontwikkeling zorgen voor leuke vragen die je anders naar situaties laten kijken.

DURF JIJ HET AAN?

Leven vanuit passie vraagt om lef, kwetsbaarheid en betrokkenheid.
Durf jij het aan? Wil jij een voorbeeld zijn voor je kinderen?
Wij ondersteunen ouders en begeleiders bij het durven leven vanuit hun passie. Wij geloven dat zij het verschil kunnen maken; dat zij zichzelf en kinderen kunnen helpen op weg naar een wereld waarin het leven een reis mag zijn van groeien, kiezen, verbinden, afscheid nemen en creëren. Vol verwondering, respect en liefde.

Ervaringen

Wij zijn heel enthousiast over onze methode en onze trainingen. Maar hier kun je ook ervaringen lezen van ouders die je voor gingen.

“Door de stappen van de training 'Veerkrachtige ouder' toe te passen sta ik meer open voor positieve gevoelens in het dagelijks leven met mijn gezin. Wat ik vooral mijn kinderen ook wil leren is een goede ademhaling. Bij pijn en spanning bijvoorbeeld."

Ilse
Ouder

“Om te kunnen onderzoeken in welke vorm het PASSIE protocol ook in en om het basisonderwijs gebruikt kon worden, kreeg ik eerst de kans om het zelf te ervaren. Het PASSIE protocol an sich en de aanpak en persoonlijkheden van de getalenteerde trainers hebben bij mij een blijvende verandering teweeggebracht. Iets dat ik nog niet eerder zo in andere coachingsvormen heb ervaren. Een echte verandering vergt normaliter veel oefening. Helaas vervallen we op termijn toch weer te vaak in oude patronen op het moment dat we de oefening loslaten. Ik denk dat dat voor mij het allergrootste verschil is geweest; mijn verandering is blijvend, ook wanneer ik er niet/minder bewust mee bezig ben. Middels het PASSIE protocol heb ik geleerd hoe ik gedachten of uitingen van stress als raadgever kan inzetten op een hele duidelijke en eenvoudige manier. Het heeft mij enorm geholpen veel dichter bij mijn eigen ik te blijven staan, wat uiteindelijk niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving, veel rustiger is.

Susan
Ouder

“Ik heb het PASSIE protocol zelf gevolgd en deelgenomen aan de doorontwikkeling van een programma voor kinderen. De trainers zijn kunstenaars in het stellen van de juiste vragen en maken je op ongedwongen wijze attent op belemmeringen; fysiek, emotioneel of mentaal. Hier hebben we allemaal last van, vaak onbewust. Het PASSIE protocol leert je om stress als richtingaanwijzer te zien en positief in te zetten. Helpend om je lichter te voelen en de weg te wijzen naar een vrij leven waarin je in verbinding staat met jezelf, je dromen en je passie. Als we kinderen, hun ouders (en misschien straks het onderwijs) toch eens kunnen leren over de inzet van het PASSIE protocol? Dan zouden zij al vroeg in hun leven kunnen profiteren van deze bruikbare, praktische en eenvoudige tools. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!”

Astrid Reijnen
Ouder & Professional

Ik heb afgelopen jaar het PASSIE protocol doorlopen. Hierdoor ben ik meer bij mijn eigen "ik " terecht gekomen. Wie ben ik, wat wil ik en hoe wil ik dat bereiken? Ik heb vooral geleerd om emoties om te buigen zodat ik vanuit mijn eigen kracht ga handelen en leven. Ook gaf het me bepaalde inzichten hoe je iets op een positieve manier wel kon doen of bereiken. Hierdoor bleef ik overeind en was ik in staat om mijn zoon beter te begeleiden en helpen. Door deze omzwaai kwam er meer rust voor ons hele gezin.

Trudy
Ouder

Klaar voor duurzame veerkracht & meer passie? 

LAAT HET ONS WETEN!

Meld je aan via het contactformulier. Wil je eerst meer informatie? Dat kan ook! Stel gerust je vragen en wij beantwoorden deze graag. 

1 + 11 =

Contactgegevens

Van Cleefstraat 6
5911 BG Venlo
06 26092427 (José)
06 38189600 (Heidi)

Data trainingen

Kijk hier voor actuele data

PASSIE Boek

Er is ook een boek geschreven over het PASSIE protocol: