Select Page

TRAINING
VEERKRACHTIGE OUDERS

In de training ‘Veerkrachtige ouders’ doorloop je een persoonlijk proces samen met andere ouders, begeleiders en verzorgers. Je krijgt inzicht in overtuigingen die je belemmeren om te zijn zoals je zou willen zijn en tools om deze los te laten. De aangeboden oefeningen begeleiden je naar zelfkennis, zelfreflectie en het kiezen van een koers die bij jóu past. Duurzame veerkracht en meer passie zijn het resultaat.

  EXTRA ONDERSTEUNING

  Via de app van het PASSIE-protocol krijg je tijdens het volgen van de training optimale ondersteuning bij het implementeren van de zes stappen in jouw dagelijkse leven. Daarnaast is de training inclusief het materiaal van De PASSIE-reis, om ook jouw kinderen mee te nemen op jouw reis naar veerkracht en passie.

  KENNISMAKINGSWORKSHOP

  Voorafgaand aan de training bieden wij een gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop aan. Hier kun je voor meer informatie en om alvast een beetje kennis te maken met onze trainers en het PASSIE-protocol. De eerstvolgende workshop vindt plaats op woensdag 5 juli 2023 van 10.00 tot 10.30 uur.

   Trainingsdata 2023

   De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en 2 individuele gesprekken, waarin we specifiek op jouw situatie ingaan.
   De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend van 9.00-11.30u.

    Najaar 2023

    De data voor de groepsbijeenkomsten van de eerstvolgende training zijn als volgt:

    • 6 september
    • 20 september
    • 4 oktober
    • 1 november
    • 15 november
    • 29 november
    • 13 december
    • 21 februari (2024)

    Voorjaar 2024

    De data voor de groepsbijeenkomsten van de eerstvolgende training zijn als volgt:

    • 10 januari
    • 24 januari
    • 7 februari
    • 6 maart
    • 20 maart
    • 3 april
    • 17 april
    • 19 juni

    Ervaringen

    Wij zijn heel enthousiast over onze methode en onze trainingen. Maar hier kun je ook ervaringen lezen van ouders die je voor gingen.

    “Door de stappen van de training 'Veerkrachtige ouder' toe te passen sta ik meer open voor positieve gevoelens in het dagelijks leven met mijn gezin. Wat ik vooral mijn kinderen ook wil leren is een goede ademhaling. Bij pijn en spanning bijvoorbeeld."

    Ilse

    Ouder

    Ik heb afgelopen jaar het PASSIE-protocol doorlopen. Hierdoor ben ik meer bij mijn eigen "ik " terecht gekomen. Wie ben ik, wat wil ik en hoe wil ik dat bereiken? Ik heb vooral geleerd om emoties om te buigen zodat ik vanuit mijn eigen kracht ga handelen en leven. Ook gaf het me bepaalde inzichten hoe je iets op een positieve manier wel kon doen of bereiken. Hierdoor bleef ik overeind en was ik in staat om mijn zoon beter te begeleiden en helpen. Door deze omzwaai kwam er meer rust voor ons hele gezin.

    Trudy

    Ouder

    “Ik heb het Passie-protocol zelf gevolgd en deelgenomen aan de doorontwikkeling van een programma voor kinderen. De trainers zijn kunstenaars in het stellen van de juiste vragen en maken je op ongedwongen wijze attent op belemmeringen; fysiek, emotioneel of mentaal. Hier hebben we allemaal last van, vaak onbewust. Het Passie-protocol leert je om stress als richtingaanwijzer te zien en positief in te zetten. Helpend om je lichter te voelen en de weg te wijzen naar een vrij leven waarin je in verbinding staat met jezelf, je dromen en je passie. Als we kinderen, hun ouders (en misschien straks het onderwijs) toch eens kunnen leren over de inzet van het Passie-protocol? Dan zouden zij al vroeg in hun leven kunnen profiteren van deze bruikbare, praktische en eenvoudige tools. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!”

    Astrid Reijnen

    Ouder & Professional

    De PASSIE reis

    Veerkrachtige Ouders

    Contactgegevens

    Van Cleefstraat 6
    5911 BG Venlo
    06 26092427 (José)
    06 38189600 (Heidi)

    Data trainingen

    Kijk hier voor actuele data

    Ontdek de 6 belangrijkste stappen

    De tools en oefeningen die beschreven staan in deze gids begeleiden je naar meer zelfkennis, zelfreflectie en het kiezen van een koers die bij je past.