KENNISMAKINGSWORKSHOP

Voorafgaand aan de training bieden wij een gratis en vrijblijvende kennismakingsworkshop aan. Hier kun je voor meer informatie en om alvast een beetje kennis te maken met onze trainers en het PASSIE protocol. De eerstvolgende workshop vindt plaats op woensdag 28 juni 2023 van 10.00 tot 10.30 uur.

  Trainingsdata 2023

  De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en 2 individuele gesprekken, waarin we specifiek op jouw situatie ingaan.
  De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend van 9.00-11.30u.

   Najaar 2023

   De data voor de groepsbijeenkomsten van de eerstvolgende training zijn als volgt:

   • 6 september
   • 20 september
   • 4 oktober
   • 1 november
   • 15 november
   • 29 november
   • 13 december
   • 21 februari (2024)

   Voorjaar 2024

   De data voor de groepsbijeenkomsten van de eerstvolgende training zijn als volgt:

   • 10 januari
   • 24 januari
   • 7 februari
   • 6 maart
   • 20 maart
   • 3 april
   • 17 april
   • 19 juni

   Ervaringen

   Wij zijn heel enthousiast over onze methode en onze trainingen. Maar hier kun je ook ervaringen lezen van ouders die je voor gingen.

   “Door de stappen van de training 'Veerkrachtige ouder' toe te passen sta ik meer open voor positieve gevoelens in het dagelijks leven met mijn gezin. Wat ik vooral mijn kinderen ook wil leren is een goede ademhaling. Bij pijn en spanning bijvoorbeeld."

   Ilse
   Ouder

   “Om te kunnen onderzoeken in welke vorm het PASSIE protocol ook in en om het basisonderwijs gebruikt kon worden, kreeg ik eerst de kans om het zelf te ervaren. Het PASSIE protocol an sich en de aanpak en persoonlijkheden van de getalenteerde trainers hebben bij mij een blijvende verandering teweeggebracht. Iets dat ik nog niet eerder zo in andere coachingsvormen heb ervaren. Een echte verandering vergt normaliter veel oefening. Helaas vervallen we op termijn toch weer te vaak in oude patronen op het moment dat we de oefening loslaten. Ik denk dat dat voor mij het allergrootste verschil is geweest; mijn verandering is blijvend, ook wanneer ik er niet/minder bewust mee bezig ben. Middels het PASSIE protocol heb ik geleerd hoe ik gedachten of uitingen van stress als raadgever kan inzetten op een hele duidelijke en eenvoudige manier. Het heeft mij enorm geholpen veel dichter bij mijn eigen ik te blijven staan, wat uiteindelijk niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving, veel rustiger is.

   Susan
   Ouder

   “Ik heb het PASSIE protocol zelf gevolgd en deelgenomen aan de doorontwikkeling van een programma voor kinderen. De trainers zijn kunstenaars in het stellen van de juiste vragen en maken je op ongedwongen wijze attent op belemmeringen; fysiek, emotioneel of mentaal. Hier hebben we allemaal last van, vaak onbewust. Het PASSIE protocol leert je om stress als richtingaanwijzer te zien en positief in te zetten. Helpend om je lichter te voelen en de weg te wijzen naar een vrij leven waarin je in verbinding staat met jezelf, je dromen en je passie. Als we kinderen, hun ouders (en misschien straks het onderwijs) toch eens kunnen leren over de inzet van het PASSIE protocol? Dan zouden zij al vroeg in hun leven kunnen profiteren van deze bruikbare, praktische en eenvoudige tools. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!”

   Astrid Reijnen
   Ouder & Professional

   Ik heb afgelopen jaar het PASSIE protocol doorlopen. Hierdoor ben ik meer bij mijn eigen "ik " terecht gekomen. Wie ben ik, wat wil ik en hoe wil ik dat bereiken? Ik heb vooral geleerd om emoties om te buigen zodat ik vanuit mijn eigen kracht ga handelen en leven. Ook gaf het me bepaalde inzichten hoe je iets op een positieve manier wel kon doen of bereiken. Hierdoor bleef ik overeind en was ik in staat om mijn zoon beter te begeleiden en helpen. Door deze omzwaai kwam er meer rust voor ons hele gezin.

   Trudy
   Ouder

   Klaar voor duurzame veerkracht & meer passie? 

   LAAT HET ONS WETEN!

   Meld je aan via het contactformulier. Wil je eerst meer informatie? Dat kan ook! Stel gerust je vragen en wij beantwoorden deze graag. 

   11 + 3 =

   Contactgegevens

   Van Cleefstraat 6
   5911 BG Venlo
   06 26092427 (José)
   06 38189600 (Heidi)

   Data trainingen

   Kijk hier voor actuele data

   PASSIE Boek

   Er is ook een boek geschreven over het PASSIE protocol: